Η Connects2 Ltd ιδρύθηκε το 1999, ως πρώην τμήμα της Qualtronyc Group Ltd. Σήμερα είμαστε αποδεδειγμένα ηγέτες στην αγορά της Ευρώπης για την παροχή διασυνδέσεων  ήχου για αυτοκίνητα, παρέχοντας ηλεκτρονικά κουτιά που επιτρέπουν στα ηχοσυστήματα και άλλες συσκευές ήχου να ενσωματωθούν στα περισσότερα οχήματα. Είμαστε μοναδικοί από αυτή την άποψη καθώς το εκτεταμένο εύρος προϊόντος υπάρχει για πάνω από δέκα χρόνια και καλύπτει την πλειοψηφία των ευρωπαϊκών οχημάτων που πουλήθηκαν παγκοσμίως μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα. Καμία άλλη επιχείρηση δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει τόσο μεγάλη κάλυψη ως τμήμα της πνευματικής της ιδιοκτησίας.

Η φίρμα της Connects2 έχει γίνει στενά συνδεδεμένη με την ποιότητα και έχει επιτύχει να αναλαμβάνει συχνά τη σχεδίαση και ανάπτυξη συγκεκριμένων λύσεων διασύνδεσης για λογαριασμό των μεγαλύτερων κατασκευαστών οχημάτων και ηχοσυστημάτων. Έχουμε μια μακροχρόνια σχέση με πολλούς από τους πελάτες μας, που ξεκινά πολλά χρόνια πίσω, οι οποίοι βλέπουν την Connects2 ως ζωτικής σημασίας συνεργάτη για να πουλήσουν τα προϊόντα τους.

  • Κέντρο Ανάπτυξης Ηνωμένου Βασιλείου
  • Ομάδες Παγκόσμιων πωλήσεων & Μάρκετινγκ
  • Παραγωγικές Εγκαταστάσεις Ηνωμένου Βασιλείου
  • Κέντρο Παγκόσμιας Διανομής
  • Παγκόσμιο δίκτυο Μεταπωλητών/Διανομέων

Είμαστε βραβευμένη εταιρία. Φέρνουμε μια προσωπική και αποτελεσματική προσέγγιση σε κάθε πρότζεκτ με το οποίο καταπιανόμαστε, και γι’ αυτό το λόγο η Connects2 συνεχίζει να αναπτύσσεται, να παράγει και να εμπορεύεται προϊόντα υψηλής ποιότητας σε όλο τον κόσμο.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η αποστολή μας

Η Connects2 ενσωματώνει απρόσκοπτα τα προϊόντα του εμπορίου σε ένα εκτεταμένο εύρος οχημάτων. Η πρωτοπορία στα προϊόντα επιτρέπει την Connects2 στην πρώτη θέση της αγοράς γύρω από την ενσωμάτωση.

Το όραμά μας

Πασχίζουμε ακόμη να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες λύσεις ενσωμάτωσης. Το μέλλον στην Connects2 είναι πάντα συναρπαστικό και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την υποστήριξή μας στους πελάτες παγκοσμίως για πολλά χρόνια.